THE STORY OF MENTA

Menta heeft als basis de Marokkaanse muntplant. Deze plant heeft een reinigende werking op de hoofdhuid en brengt het haar terug in balans.  

Het is gebleken dat alle vormen van roos, schilfers en andere onenigheden op de hoofdhuid door Menta effectief maar ook consequent worden verwijderd. Door het gebruik van onze magnetische velden productie blijft het kruid hechten aan de hoofdhuid voor een optimale werking. De Menta producten zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid weer kalm en fris aanvoelen.

THE STORY OF MENTA MENTA HEEFT ALS BASIS DE MAROKKAANSE MUNTPLANT. DEZE PLANT HEEFT EEN REINIGENDE WERKING OP DE HOOFDHUID EN BRENGT HET HAAR TERUG IN BALANS. Het is gebleken dat alle vormen van roos, schilfers en andere onenigheden op de hoofdhuid door Menta effectief maar ook consequent worden verwijderd. Door het gebruik van onze magnetische velden productie blijft het kruid hechten aan de hoofdhuid voor een optimale werking. De Menta producten zorgen ervoor dat het haar en de hoofdhuid weer kalm en fris aanvoelen.

MENTA


Menta Herbal Shampoo 250ml

27,95

MENTA


Menta Herbal Shampoo 1000ml

80,00

MENTA


Menta Herbal Scalp Treat. 100ml

29,95

MENTA


Menta Herbal Shampoo 100ml

14,95

MENTA


Menta Herbal Treat Mask 150ml

36,50