Retouren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Neem vooraf even contact met ons op via mail of per telefoon. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Heb je een bestelling geplaatst en wil je annuleren? Neem dan binnen 24 uur contact met ons op.

Klachten

We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door contact met ons op te nemen via mail of per telefoon. Wij zullen dan in samenspraak komen tot een passende oplossing.

Veilig bestellen

Fuente International zorgt ervoor dat je gegevens veilig worden opgeslagen. Dat doen we door het gebruik van Secure Socket Layer (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om je gegevens te beschermen.